Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Error -11
10-23-2017, 10:36 AM
Post: #1
Error -11
Hi,

i purchased the JJRObot Kit and started to build the BROBOT like in the assembly video.

After i started the Brobot , the arm was moving a little and the wheels where moving a little bit. Then i "helped" the robot to stand up but it felt over and the wheels where moving... then it stands up but i felt on the other side... it does 10 times i thing before it stops moving everything....

So i think its a balancing problem.

I connected the Brobot to my computer and startet it over USB and looked at the Serial Monitor ... there was written "Blabla Calibrating dont move" MPU6050 Error -11

Could someone please help me with this?

I´ve checke all connections and stuff but i have no clou about programming arduino etc.

If you need mor informations, pls let me know and sorry for my bad english.

greetz
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-26-2017, 12:35 PM
Post: #2
RE: Error -11
Hi Greetz,
It looks there is a problem with the IMU, please check the i2c cable connected to the Brain shield. Can you upload a photo of that cable already connected and a video of the B-robot during the start-up procedure please?
Thanks
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-27-2017, 01:08 PM
Post: #3
RE: Error -11
Hi,

sorry for my really late repy.

Actually i have no time to make some pictures or a video... maybe next week or so.

best regards
Thomas
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)