Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wrong VID
09-22-2017, 09:10 AM
Post: #1
wrong VID
RE: Having problems detecting the Arduino?: Checking things
Hi Jpedroc,

I had following fault message when I try to send a command to arduino:
------------------------------------------------------------------------------------
steps
------------------------------------------------------------------------------------
- eggbot Control
- Setup
- Toggle pen up/down
------------------------------------------------------------------------------------
--> message:
Traceback (most recent call last):
File "eggbot.py", line 1406, in <module>
e.affect()
File "inkex.py", line 283, in affect
self.effect()
File "eggbot.py", line 314, in effect
self.EggbotOpenSerial()
File "eggbot.py", line 1299, in EggbotOpenSerial
self.serialPort = self.getSerialPort()
File "eggbot.py", line 1356, in getSerialPort
for strComPort in eggbot_scan.findEiBotBoards():
File "eggbot_scanwin32.py", line 9, in findEiBotBoards
hKey = _winreg.OpenKey( hReg, r"SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\USB\VID_04D8&PID_FD92" )
WindowsError: [Error 2] Das System kann die angegebene Datei nicht finden
------------------------------------------------------------------------------------

remark: The command SM,2000,0,-200 on the serial monitor work.

I need heep.

Thank's
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-22-2017, 11:05 AM
Post: #2
RE: wrong VID
Have you already replaced the eggbot.py file as indicated here: http://forums.jjrobots.com/thread-1199.html?
"3) Replace the default eggbot.py file for this modified file. That will bypass any hardware identification process."
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)