Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iBoardbot not working
08-31-2020, 09:14 PM
Post: #1
iBoardbot not working
I've plugged my iboardbot into the power and now blinks blue. My phone isn't able to connect to it on wifi. I really want to get the iBoardbot to work. Please advise.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-01-2020, 12:37 PM
Post: #2
RE: iBoardbot not working
(08-31-2020 09:14 PM)Futurerobots Wrote:  I've plugged my iboardbot into the power and now blinks blue. My phone isn't able to connect to it on wifi. I really want to get the iBoardbot to work. Please advise.

What version of the iboarbot you have? Brain shield or DEVIA control board? Have you already uploaded the arduino code to the board?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-01-2020, 01:52 PM
Post: #3
RE: iBoardbot not working
I have the DEVIA Control Board. Each time I plug into the Arduino software I just see this as attached.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-02-2020, 09:58 AM (This post was last modified: 09-02-2020 10:07 AM by JJrobots JP.)
Post: #4
RE: iBoardbot not working
You need to upload the iboardbot code to the DEVIA control board. Follow the instructions from here: https://www.jjrobots.com/iboardbot-assem...tructions/ (from the paragraph: "I can only see a WIFI signal called “AI-THINKER_XXXX” instead the “JJROBOTS_IBB"
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)