Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inkscape PY does not work
01-04-2019, 09:40 AM
Post: #4
RE: Inkscape PY does not work
I deinstalled. inkscape and deleted every eggbot file.
I deinstalled Arduino.
Reinstalled Arduino.
=> Leonardo found
=> Leonardo flashed: OK
=> SM,2000,0,-200: OK
=> chirping Stepper: Reset Leonardo: OK

then i got the 32bit Version of inkscape 0.91 (the zipped version) and put it in another folder.
i started it with Admin rights.: OK
quit Inkscape
i installed eggbot 2.4.0 from "eggbot_240.exe"
start inkscape
opened the now present EGGBOT Control.

Code:
Traceback (most recent call last):

  File "eggbot.py", line 1406, in <module>

    e.affect()

  File "D:\tools\inkscape\share\extensions\inkex.py", line 268, in affect

    self.effect()

  File "eggbot.py", line 314, in effect

    self.EggbotOpenSerial()

  File "eggbot.py", line 1299, in EggbotOpenSerial

    self.serialPort = self.getSerialPort()

  File "eggbot.py", line 1356, in getSerialPort

    for strComPort in eggbot_scan.findEiBotBoards():

  File "D:\tools\inkscape\share\extensions\eggbot_scanwin32.py", line 6, in findEiBotBoards

    hKey = _winreg.OpenKey( hReg, r"SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\USB\VID_04D8&PID_FD92" )

WindowsError: [Error 2] Das System kann die angegebene Datei nicht finden

HMPF

quit Inkscape
replaced the eggbot.py
start inkscape|Eggbot control:


YAY! ok its now repsonding.

BUT: i still hear that motor humming after using the Pen Stepper. Is that normal
"disable Motors" turns it off.

OK, now i need to Home and callibrate it i guess .... i dont find a documentation
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Inkscape PY does not work - Chris - 01-03-2019, 08:10 PM
RE: Inkscape PY does not work - Chris - 01-04-2019, 07:10 AM
RE: Inkscape PY does not work - Chris - 01-04-2019 09:40 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)