Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eraser servo problems
05-23-2018, 07:00 PM
Post: #7
RE: Eraser servo problems
(05-23-2018 10:19 AM)ValionAG Wrote:  No problem and I'm also including a video that maybe could help also

First Picture top side, marked in red is the superglued belt part holder: https://imgur.com/K1eWrfl - This part was loose it cracked and couldn't generate the pressure that was need, so it couldn't hold the belt anymore. I "ripped" it off and filled both parts with superglue and glued it back together (we are ordering a replacement part from a 3D Printer Shop soon)
Second Picture Logic Board: https://imgur.com/MmfP68O Green is the cleaner and Blue is the raiser
And finaly a video to demonstrate the eraser problems: https://youtu.be/EqyQNr9xMcU - Write text and clean the board twice

Thank you for your help
Hmmm... I see. Thanks for the video+photos. It looks like that both servos are doing the same. Please connect them as indicated here[Image: connection-scheme.png]

By the way: How did the plastic part got broken? During the assembly process? Did it get broken easily?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Eraser servo problems - THATJOSHGUY - 04-20-2018, 11:23 AM
RE: Eraser servo problems - JJrobots JP - 04-23-2018, 05:03 PM
RE: Eraser servo problems - THATJOSHGUY - 04-24-2018, 04:52 PM
RE: Eraser servo problems - ValionAG - 05-23-2018, 06:29 AM
RE: Eraser servo problems - JJrobots JP - 05-23-2018, 09:03 AM
RE: Eraser servo problems - ValionAG - 05-23-2018, 10:19 AM
RE: Eraser servo problems - JJrobots JP - 05-23-2018 07:00 PM
RE: Eraser servo problems - ValionAG - 05-24-2018, 11:49 AM
RE: Eraser servo problems - JJrobots JP - 05-24-2018, 05:35 PM
RE: Eraser servo problems - angel43 - 06-02-2018, 01:30 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)