JJRobots COMMUNITY
B-Robot Code on Arduino Due? - Printable Version

+- JJRobots COMMUNITY (http://forums.jjrobots.com)
+-- Forum: JJrobots (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: B-Robot (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: B-Robot Code on Arduino Due? (/showthread.php?tid=1704)



B-Robot Code on Arduino Due? - pdblood - 07-03-2018 02:34 PM

I have an Arduino Due and I'd like to try to get the B-Robot code working with it. I will dig into this further, but I suspect that the Timer code may need to be adjusted. Any initial thoughts on the feasibility of making this port?

Phil


RE: B-Robot Code on Arduino Due? - JohnQ - 07-03-2018 03:50 PM

Well, you are right. I could be doable after some mods with the TIMER code. I do not know the DUE but if the processor is powerful enough it should be able to handle the interruptions. Please keep us updated


RE: B-Robot Code on Arduino Due? - simonk1969 - 01-28-2019 07:30 PM

(07-03-2018 03:50 PM)JohnQ Wrote:  Well, you are right. I could be doable after some mods with the TIMER code. I do not know the DUE but if the processor is powerful enough it should be able to handle the interruptions. Please keep us updated
Did you manage to get the code working on a Duo?